Transport til Bryne vgs og parkering for elever

Bryne vgs ligger sentralt plassert i Bryne sentrum, og det finnes mange måter å komme seg til og fra skolen.

• Gå: Helst for de som bor nært skolen (så sant du ikke trener til NM i kappgang).
  • Sykkel: Forskning viser at dette er veldig sunt (www.trening.no) Så da er det bare å smøre kjedet, ta på seg hjelmen og tråkke avgårde. Sykkelen låser du fast i metallstolpene som er plassert flere steder rundt skolebyggene. Ikke sett fra deg sykkelen andre steder
  • Kollektivtransport: Fra tog- og busstasjonen på Bryne er det kun 3-4 minutter å gå til Bryne vgs. Elever som bor innen Ungdomsbillettsonen kjøper Ungdomsbillett (15-20 år) hvis en skal ta buss eller tog til skolen. De som bor utenfor Ungdomsbillettsonen kan ha rett til gratis skoleskyss - henvend deg til Informasjonen i 2. ets. i Bygg A.
  • Moped og 4-hjuler: Disse kan parkere på området som er merket for MC-parkering - langs muren sørøst for Bygg C og i området mellom Bygg B og C.
DSCF1912
20170705_135725
  • Bil: Alle parkeringsplassene på skolens eiendom er reservert til parkering for skolens biler og ansatte med spesiell parkeringstillatelse. Elever må parkere på offentlige P-plasser mot betaling. (F.eks. Timehallen, Bryne stadion, P-hus Forum Jæren.)