Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Regjeringa har valt å avlyse alle skriftlege eksamenar for elevar i vidaregåande skular denne våren.

Til elevane på skulen, og russ 2020

Time Kommune er bekymra over informasjon om at det i løpet av helga har vore uorganiserte festar for russen.

I lenka nedføre finn du informasjon om heimekarantene og råd til personar som er smitta eller har vore utsett for smitte på engelsk, arabisk, dari, farsi, fransk, italiensk, kurmanji, litauisk, pashto, polsk, punjabi, rumensk, russisk, somali, samisk (nord- og sørsamisk), sorani, spansk, tegalog, thai, tigrinja, tyrkisk, tysk, urdu og vietnamesisk.

Informasjonen blir oppdatert

Skolene stenges for ordinær undervisning. Slik situasjonen er nå, vil skolen holdes stengt til over påske. Dette gjøres for å forhindre koronasmitte.

Bryne vgs. har elevar som er på studietur i Berlin og i Østerrike. Det blir køyrt ned bussar som vil stå klar til å køyre elevane heim dersom det ikkje går fly på laurdag.

Avklaring frå Datatilsynet motteke i dag 10. mars klokka 15 gir skulane ny informasjon om personvern i koronatider.

Personvern

Helsing rektor

Har du gløymt noko på skulen? Ei jakke, ein genser, joggesko eller gymbagen?

Informasjon frå rektor:

Skulen held seg til info frå fylkeskommunal beredskapsgruppe når det gjeld Koronavirus.

Elever og lærere som har vært i Nord Italia og andre områder med vedvarende smitte anbefales å være hjemme i to uker etter hjemkomst.