Vidaregåande skular opnar 27.04. for elevar på Vg3 som følger yrkesfagleg løp i skule og yrkesfagelevar på Vg2. 

  

Mange studentar og elevar har mista inntekt frå deltidsjobbar som følgje av koronasituasjonen. Lånekassen jobbar med tiltak for å hjelpe elevar og studentar som er i ein vanskeleg økonomisk situasjon. I den samanheng ber Lånekassen om at lærestadene rettleier elevar og studentar som har spørsmål om tiltaka, og dei som treng hjelp i søknadsprosessane. 

 

Regjeringa har valt å avlyse alle skriftlege eksamenar for elevar i vidaregåande skular denne våren.

 

 

Til elevane på skulen, og russ 2020

Time Kommune er bekymra over informasjon om at det i løpet av helga har vore uorganiserte festar for russen.

I lenka nedføre finn du informasjon om heimekarantene og råd til personar som er smitta eller har vore utsett for smitte på engelsk, arabisk, dari, farsi, fransk, italiensk, kurmanji, litauisk, pashto, polsk, punjabi, rumensk, russisk, somali, samisk (nord- og sørsamisk), sorani, spansk, tegalog, thai, tigrinja, tyrkisk, tysk, urdu og vietnamesisk.  

Informasjonen blir oppdatert

Skolene stenges for ordinær undervisning. Slik situasjonen er nå, vil skolen holdes stengt til over påske. Dette gjøres for å forhindre koronasmitte.

Bryne vgs. har elevar som er på studietur i Berlin og i Østerrike. Det blir køyrt ned bussar som vil stå klar til å køyre elevane heim dersom det ikkje går fly på laurdag. 

Avklaring frå Datatilsynet motteke i dag 10. mars klokka 15 gir skulane ny informasjon om personvern i koronatider.

Personvern

Helsing rektor

  

Har du gløymt noko på skulen? Ei jakke, ein genser, joggesko eller gymbagen?

Til toppen