Logo for NM i klima 2021

I veke 4 og 5 (26. januar - 9.februar) deltek alle elevar og tilsette ved skulen i konkurransen NM i klima.

Ein elev på vg2 Industriteknologi har i dag, 7.  januar, fått påvist smitte.

Ein lærar på skulen fekk i dag, 6. januar, påvist smitte av covid-19.

Det er innført raudt nivå på dei vidaregåande skulane. Me skal følge tilrådingane om raudt nivå og fordeler tida der elevane er på skulen.

Godt nytt år!

Velkomen attende til skulen måndag 4.januar.

Kommunelækjar og fylkesdirektør har gjeve melding om at smitteverntiltaka vert som før juleferien.

To elevar har i dag, tysdag 22. desember, testa positivt på covid-19. Dei går i klasse 1RMA.

Kunnskapsminister Guri Melby skal ha digitalt møte med lærarar, leiarar og elevar på skulen torsdag 7.januar.

Ein lærar ved Bryne vidaregåande skule fekk i går, 21. desember, bekrefta smitte av covid-19.

Ein lærar ved Bryne vidaregåande skule har i dag fått bekrefta smitte av covid-19.

Bryne vgs. har til no hatt 3 smittetilfelle av covid-19 på skulen. Ingen av dei 3 har blitt smitta av kvarandre og dei har ikkje blitt smitta på skulen. Det er heller ingen av dei smitta som har smitta andre på skulen, slik vi veit om i dag.